MummyNemo [dot] com

Thursday, November 18, 2010

MY FiRST 4W4RD


Assalamualaikum.. Selamat pagi Smua,. teruja sgt dapat first award huhu, apa pun thnx a lot pada My Little Diary sbb tag saya....Award tuk blog2 cantik... erkk, Blog sya cantik ke??? apa pun... mmg cantik bah.. hahaha :p..... nak dapat Award ni bukan senang kena jwb soalan pulak... apa pun.. kena jwb jgkla :) 
                                                                                                                                     1) berikan satu nickname untuk saya

 -->> Rahsia Tetap Rahsia hehehe,...apa pun just call me taSya..tak pun.. Rahsia    
 hehehe.... ku putuskan biarlah rahsia :p 

2)ucapan pemberi Award
-->> Apapun... thnxx a lot pada My Little Diary sbb bagi award kat saya...ni adalah satu semangat tuk berblogging smpi Lembam hahaha :p

3)berikan 6 fav artis/singer/group yang korang minat

 -->> Siti Nurhaliza, Ziana Zain, Maher Zain, Syahir Af8,Lisa Surihani,

4) tag award ini kepada 10 orang blogger / follower












Pn.Ros

Ambil Sekali Award Ni.... Bagi Sesiapa yg sy telah tag..... :)


5 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

budakkecik said... [Reply to comment]

terima kasih tasya...dakkecik amik nnt yer.

pN.rOs said... [Reply to comment]

salam
i da amik award tu
tq tag me
n tq for das spesel award dari u yg pink tu
cumil amat... hehehe

Qaseh dalia adelia said... [Reply to comment]

thanx aida..waaaa baru masuk keje byk lak award haha ok t sue amek ye

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.