MummyNemo [dot] com

Saturday, January 8, 2011

blOglist blOgger 2011

Salam 1 Malaysia (^_^)

Cik Diana Jemput Join Segmen dia  mmg best.. sbb leh kenal2 kawan baru, mcm sy ni baru je baru dalam dunia blogger nie.... msh lagi tercari2 kawan2 yg boleh sama2 bertukar pendapat :)

untuk memenuhi syarat2 segmen ini kena menjawab soalan2 & syarat2  yg ditetapkan :)

1. Kena Folow blog dia - Done-

2. Kena buat entry mengenai segmen ini -Done-

3. Pkenalan diri  - Nama sy aidanatasya, berasal dari Sabah, sudah bekerja... apa lagi erkkkk, Masih SINGLE hehehe :p -Done-

4. Yang ni header blog sy... sy buat sdiri, simple je :) -Done-

5. Tag kawan2.. limit 3 org

klu nak taw lebih lanjut... clik kat cni :)









14 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

Cik Diana said... [Reply to comment]

salam kenal..
wah! header yg chantek..
buat sendirik plak tuh..
past nie leh la bt kt i.. ;)

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@Cik Diana

salam kenal jugak... tq2 :)
Boleh tiada masalah ehehe... klu sy free sy buatkan tuk awk k... tp simple2 je.. ;)

Sunah Mohammad said... [Reply to comment]

dear, cane nak wat master linky's widget kat atas tu leh scroll dalam box dia? ade coding ke?

KFCM tak patut dapat rumah???

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@Sunah Mohammad

ooo yg tu... sy ambil kat cni... jenguk2la web nie...

http://tutorialuntukblog.blogspot.com/

Muhamad Zaki Zafir said... [Reply to comment]

salam..jom join contest kat blog saya.simple je contestnya. ;)

-->'CONTEST RECOMMEND LAGU TERBAIK :D'

... said... [Reply to comment]

as salam..
wah! berminat nak join!

:)

Abhamz said... [Reply to comment]

salam, tq krn info tersebut....hebat blog ni...

sissyira said... [Reply to comment]

salam

sama samalah kita memeriahkan bloglist cik diana ye

Ju Nasir said... [Reply to comment]

Singgah & Follow

Salam Kenal ;)

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.