MummyNemo [dot] com

Saturday, January 15, 2011

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS !


Salam 1 Malaysia.... Hari ini jejalan mlawat kawan2 tetiba jmp contest BLOG CANTIK PALING CANTIK,COMEL & KEMAS !... tgh fkr2 nak join ke dak... sbb blog sy ni simple je x cantik pun... tp ikut hati suh join, join jela... hehehehe... 
apa pun.. kena ikut syarat2 yang telah di tetapkan..

tgk kat bawah nie
-
-
-
-
-
-
-

syarat-syarat penyertaan ::

-jadi follower FARZANA FARZANTO.

-peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di
Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)

-ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.

-buat 1 entry tentang contest ni.

-tag kepada 5 orang rakan blogger anda.

-letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.

-setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.

-penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda


Time to tag kawan2 :)

http://babybelog.blogspot.com/
http://www.ladymunga.blogspot.com/
http://shazika.blogspot.com/
http://misselwords.blogspot.com/
http://ferrafareez.blogspot.com/
 
 Gud luck.. pada kawan2 yg saya tag...
 

11 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.