MummyNemo [dot] com

Wednesday, January 12, 2011

Facebook nak Close ?? So nak pi mana???

Salam 1 Malaysia... Facebook nak close?? so korang nak lepak2 kat mana??... kat myspace?? friendster??.. hurmmm, kat sini sy nak rekemen satu laman komuniti made in Malaysia.... iaitu  MYFRIENDS2U.. marila kita sama2 support buatan malaysia (^_^)...


jom sama2 letak Banner ni kat blog korang tanda kita support produk malaysia :)



Ni logo myfriends2u...



Maybe ramai da taw, tp saje nak bagi remain hehehe..... 
-
-
-
-
-
-
-

Myfriends2u nie pun pnah msk paper jgkkk..... 




PUTRAJAYA - Kementerian Belia dan Sukan (KBS) semalam melancarkan laman sosial myfriends2u.com bagi memudahkan golongan belia mengetahui aktiviti yang bersesuaian mereka sertai.

Menterinya, Datuk Ahmad Shabery Cheek berkata, kewujudan laman berkenaan selaras dengan perkembangan pantas Internet yang memerlukan penyampaian berita dengan cepat dan terkini.

"Untuk itu, laman berkenaan juga akan menjadi platform atas talian bagi golongan belia untuk bertukar idea, menjengah peluang pekerjaan dan membina perniagaan sendiri.

"Selain itu, ia juga bertujuan meningkatkan kefahaman golongan belia mengenai kepentingan Internet dalam menguruskan aktiviti seharian mereka," katanya dalam ucapan pelancaran laman sosial myfriends2u.com di Menara KBS semalam.

15 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

Anonymous said... [Reply to comment]

ADDD SYA di mf2u ♩♩HeLmI♫ HaMId♥♩...dah jad kaler pink logo mf2u tu...

aNnE said... [Reply to comment]

tak jadi shut down la..haha

eMMe said... [Reply to comment]

aik? tak jadi shutdown lak FB??biar betul?

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply to comment]

ni kakD nak join jg geng pink...kakD dah tinggalkan URL kat N3 geng pink tu...hrp2 masih ada peluang lg ye...

Aidanatasya said... [Reply to comment]

klu tak jadi pun... kita kena support jgk produk malaysia kan.... :)

Awang Hafiz said... [Reply to comment]

blog saya pun leh jadi alternatif fb gak.. :P

α!∂αηαтαѕуα™ said... [Reply to comment]

@hans

awk.. wlupun x close, marila kita sama2 suport produk malaysia....

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.