MummyNemo [dot] com

Friday, January 14, 2011

YOU'RE SO COOL LIKE A SNOW!


Salam 1 Malaysia (^_^)… Minta maaf banyak2 buat Salamersabdi, sbb lambat respons tag awk… thnxx banyak2 sbb tag sy….. comey sungguh award, mmg cool mcm blog saya… erkkk (perasan lak :p)

Seperti biasala, klu dapat award nie, kena jwb soalan2 cepu emas :p…. takdala, kena jwb yang telah di tetapkan untuk memenuhi syarat…..
-
-
-
-
-
-

Q: BILA KORANG MENULIS ENTRY?

Biasanya klu sy buat entry tgk masa sy, klu tak bz tak buatla…,sy minta maaf sgt2 klu ade kawan2 yg tag sy lambat respons... sori sgt2, maklumla sy keje, kdg2 bz takde masa nak buat entry itu pun.. biasanya sy copy artikel yg best2 share kat cni….. , kdg2 kawan yg bagi artikel… sy just masukkan dalam blog sy :)J

Q: ADAKAH KORANG AKN BW HARI2X?
Yup… tapi x sepenuh masa, klu kat tempat keje…. BW time rest,  klu ade free sikit kdg2 BW jgkla..masa keje :p


Q:NYATAKAN TIGA BLOG YG KORANG SKE BCE?
 NI blog wajib sy msk setiap hari :)
 --BEN ASHAARI
-- BEAUTIFULNARA
--MOHDRIDWAN

Q: APA KORANG AKN BGTAU ML KALAU KORG JMPE ML?

Tegur dia.. n borak2 dgn dia kot :p


Q: TAGKAN 5 BLOGGER YG KORG ASEKAN COOL N SNOW

Blog pilihan saya...... 

-
-
-
-
-
-
-
-

http://misselwords.blogspot.com/

http://born2touchurheart.blogspot.com/

http://schamimiey.blogspot.com/

http://miraclesoflifeonline.blogspot.com/

http://cikcleopatra.blogspot.com/


10 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

NurSolehah said... [Reply to comment]

thanxs dear... nti sy amek k :)

||aLeaSaRa|| said... [Reply to comment]

oh..malunyer ni tutup muka he3..tq sis!dtg nk ambil ni..kena buat n3 ye?otwww...

Miss El said... [Reply to comment]

thanks sayang. nanti el ambik eh. nak ambik mood tulis entry. baru pas balik shopping ;)

tehr said... [Reply to comment]

comel je snow tu
... bila la nak dapat gi russia main salji

miszlullaby said... [Reply to comment]

hyee..ml dtg cni.hehe..da smpi sini da encik snow jalan.da x bekelip2 da award tu.thanx coz amek.=)

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.