MummyNemo [dot] com

Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN


Assalamualaikum Selamat Petang Semua,.. Hari Sy berkesempatan join segmen Abg Ben.
So, Siapa2 nak join tu...... cepat2 terjah kat cni http://www.benashaari.com/

1.Sila ceritakan latar belakang anda ..

- Saya berasal dari sabah dan telah bekerja  tetap dengan syarikat swasta..,hampir 6tahun Sambil2 keje tu.. kdg2 ambil masa jgk, update entry hehehe.
- Saya ni mmg gila sgt dgn kaler pink... apa2 benda pun smua nak pink. Makanan kegemaran saya, semua masakkan ibu saya.

2.Profesion anda sekarang ?

-Human Resources Department.

3.Blog favourite anda .. kenapa ?

-Blog favourite saya,  http://mran3238.wordpress.com/ kenapa saya suka blog nie? sbb salah satunya, banyak ilmu kat sana, dan pengkongsian ceta yg banyak memberi pengajaran.

4.Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?

-Saya tak suka masuk blog yg banyak unsur 18xx dan yg lambat loading. sbb2nya korang pun taw kan.. hehehe

6.Impian anda terhadap blog anda ..

-Harapan saya, smoga blog saya akan terus kekal.. dan smoga sy sentiasa rajin update blog hehehe.


Done.

16 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

:: noremy bte rahmat :: said... [Reply to comment]

BW & folo..

mehla jenguk belog ai..

salam kenal!(^_^)

apisv2 said... [Reply to comment]

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

ryder said... [Reply to comment]

singgah dari segmen BA
salam perkenalan..

seronoknya dapat berkenalan dengan blogger2 dari negeri lain!

cik ayin said... [Reply to comment]

blogger pahang sini..keep blogging :)

cik ayin said... [Reply to comment]

blogger pahang sini..keep blogging :)

tehr said... [Reply to comment]

saya hanya suka pink panter je
hehe

Fyqa said... [Reply to comment]

hye org sabah

salam singgah dri segmen yg sama

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

:D

Firdaus Kasim said... [Reply to comment]

kak, pasal banner geng kami blog pink tue, npe banner tue x terpapar kt blog saya ya? akak kena buat banner baru kot

QueenImah said... [Reply to comment]

salam perkenalan..
sy blooger dari sabah juga....
=)

Kei Seichi said... [Reply to comment]

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe said... [Reply to comment]

SELMAT BERKENalan..
dtang dari blog bro ben....
saya pun newbiee gak...
tapi tak dapat join...
jom jadi member nak?

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.