MummyNemo [dot] com

Tuesday, April 19, 2011

Card member untuk kelab BEN ASHAARI


Assalamualaikum.. Selamat pagi semua, cuba tgk kat atas.. mesti korang kenalkan hehehe, blogger terpemes masa kini dan hangat :p..., harap2 abg ben tak marah, sy copy pic dia di facebook :p, curi 1 yerr abg ben... hehhehehe....

Korang jang teruja lak ngan tajuk tu, sbnrnya nak bagi suspen je.. sbnrnya takde pun card member kelab BEN ASHAARI... saya saje suka2 letak... :)

Sbnrnya lama da sy buat card mcm nie.. masa sy join wap lagi, dan sekarang nie wap tu da guna card yg sy buat tuk wap dia.... nak taw web apa tgk kat cni... http://www.malaysiawap.net/







Sy buat saje suka2.... tp siapa berminat nak buat, leh je sy tolong buat... just tinggalkan link kat bawah entri nie, dan sila gtaw kaler apa yg korang nak.... tp, mesti amai lagi yg akan buat lebih cantik dari saya kot :)

yg ni saya punya :)

3 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

... said... [Reply to comment]

as salam..
wah! menarik! saya nak! eh! bagus ni ada kad online. hehe~

http://fadzli-rt.blogspot.com

saya nak warna biru laut macma warna biru facebook =)

thnaks~

cik Ida said... [Reply to comment]

oh! suke..suke..
kaler pepel gitu! ^_________^

::Mastura:Zakaria:: said... [Reply to comment]

uih..torkojut den...ingatkan serius ada td..hehe

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.