MummyNemo [dot] com

Thursday, April 21, 2011

Folow dan Menang

Assalamualaikum selamat pagi semua, Alhamdulilah bersyukur sgt2 apabila segmen saya mendapat sambutan, wlupun tak semeriah segmen yang abg ben slalu anjurankan, tp sy sangat2 berpuas hati dengan penglibatan kawan2...

tak sangka ade otai2 yang join segmen saya antaranya ialah adik Firdaus kasim. yang rajin beri tips2 yang berguna .. dan kepada decrewz @ Jai yang sudi join segmen saya dan smpi skrg beliau sudi datang blog sy yang tak seberapa ni, meninggalkan komen2 yang bernas...  tak lupa juga kepada otai iaitu Pendekar berkuda yg tolong pomot segmen saya nie makasih banyak2..

dan sy tak lupa jugak.. kepada kawan2 yang terlibat makasih banyak2 :)

Senarai bloglist sy pun da penuh.. skrg ni just menunggu tarikh tutup segmen nie, siapa2 nak join masih lagi terbuka wlupun anda tidak tersenarai dalam bloglist saya, tetapi anda berpeluang memenangi hadiah kerana sy akan adakan cabutan bertuah... antara hadiah yang saya pertaruhkan.....

Tp hanya seorang je pemenang.....



For Men's
For Girl's


P/s bila ade rezeki lebih sikit, elok la kita kongsi dengan kawan2 yang lain.. semoga mendapat keberkatan.

11 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

Abang Long said... [Reply to comment]

Salam...memang seronok bila ramai rakan2 blogger yg sudi memberi sokongan dan juga bantuan

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@✿❤Cik Izan❤✿

Salam cik izan.. insyaAllah..
gud luck yerr.. ;)

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@Abang Long

Wsalam abg long, btul tu abg long.. sokongan kawan2 amat2 diperlukan.. tanpa mereka, apa2 segmen atau contest yg kita anjurkan takkan meriah...

dan kita bagi penghargaan dgn member hadiah... sbg tanda terima kasih :)

cik bAtu said... [Reply to comment]

huuu...xmo tmbah pmenang ke ??
lmbat lg tutup tuuu..hahhaa

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@cik bAtu

klu ade nati sy khabar k... :)

tgh fikir2 nak cepatkan tarikh tutup.

Pendekar Berkuda said... [Reply to comment]

arrrghh...nape pendekat?? sejak bila lak ada huruf T ni??

grrrr....

Miss Dill said... [Reply to comment]

tunggu dan tunggu.

excited. ahaks

Miss Dill^^

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.