MummyNemo [dot] com

Wednesday, May 25, 2011

"Gempak! Giveaway daripada Firdaus Kasim"


Assalamualaikum.. selamat pagi bloggers dan readres :D, hari ini takde idea nak buat entri hehehhe... so, kebetulan adik firdauskasim.com buat GA, tanpa berlengah2 lagi... Saya join hehehe...

Secara ringkasnya, latar belakang pendidikan saya..., saya asal sabah..so, semua pendidikan saya bermula dan berakhir di sabah :D

Sejak bila saya buat blog??? sebenarnya saya terlibat dalam dunia blog hampir 1 tahun, bermula apabila,kawan2 alam maya sendiri memiliki blog dan hari2 saya akan baca apa entri mereka, dan akhirnya terlintas dalam fikiran untuk memiliki blog seperti mereka.., masa tu saya belum tahu lagi macam mana nak membuat blog... Alhamdulilah, ade kawan yang ajar dan selebihnya saya belajar sendiri, cari tutorial.. :)
 
First tu, saya berblog saje suka2..., masa tu saya tak tahu lagi dunia blogging macam mana, entri biasanya copy paste.... cari entri yang best2 pastu letak dalam blog saya :D
Sekarang ni, baru saya paham.. kalau nak copy paste entri tu, kena letak link dari blog asal.. kalau boleh ubah sikit :D

Alhamdulilah.. saya dah boleh buat entri saya sendiri tanpa copy mana-mana... walaupun entri saya tu, ayat dia masih tunggang langgang... tapi saya akan memperbaiki penulisan saya dari masa ke semasa...:)

sekarang ini, blogging da menjadi hobi saya.. :D

Firts Award yang saya dapat :D

First hadiah GA yang saya menang :)

Syarat-Syaratnya GA Seperti berikut : 

  1. Follow blog ini (blog Firdauskasim.com)-Done-
  2. Buat entri ringkas bertajuk "Gempak! Giveaway daripada Firdaus Kasim" dan tulis entri berkenaan latar belakang pendidikan anda dan sejak bila buat blog.
  3. Gambar adalah bebas. Nak letak gambar apa-apa pun boleh dalam entri, janji tidak menyalahi undang-undang negara.
  4. Akhir sekali letak link blog ini di akhir entri anda dan submit URL entri blog anda ke dalam ruangan komen blog ini.

Nak tahu lebih lanjut.. masuk SINI

2 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.