MummyNemo [dot] com

Saturday, November 20, 2010

Ana Suzana Anniversary Giveaway


Syarat2 nak join mudah je :

1. Keutamaan bg yg jd followers blog ana.
yg takde blog pun boleh gak jd follower, just create google akaun je.

2. Copy paste entry ni balik dan Letak banner ni kat sidebar korang bagi yg ada blog.
yg takde blog korang email je ye.

3. Tag 2 org kawan anda.

 
4. Yang dah join sila letak link kat komen ye.
utk ana buat terjahan.. takyah wish apa2 pun. nak wish pun leh gak. kekeke.

5. Keputusan ana akan umumkan pada hari anniversary ana pada 28 Nov nanti.

Hadiah2 yg di tawarkan :


 Hadiah utama : Size P2-M


Hadiah Kedua : Size P2-M

4 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.