MummyNemo [dot] com

Wednesday, May 11, 2011

Kelebihan Duit Kertas RM2.00





Nie satu informasi untuk orang yang pakai telefon Bimbit
1G or 2G mahupon 3G" Dengan menggunakan wang kertas dua ringgit sahaja
anda boleh mendapatkan "full bar" untuk h/phone anda walaupun di mana
anda berada. Ini kerana wang kertas RM2 mempunyai satu elemen utk "boost
up" h/ phone bar untuk line 013, 016, 019, 012, 017 dan banyak lagi.


Caranya:

Step 1 : Offkan h/phone.

Step 2 : Lipatkan dan selitkan wang kertas RM2 yang

telah dilipat menjadi sama size dengan bateri h/phone anda.

Step 3 : Onkan h/phone anda dan periksa bar pada h/phone
anda.

Step 4 : Semasa h/phone anda on, pastikan ID. 10T
tertera pada display h/phone anda.

Step 5 : Your h/phone now will display full bar network
coverage wherever u are.

Important Note :- Sekiranya ID.10T tidak tertera pada
display h/phone anda, sila periksa sebuah satellite yg besar di belakang
wang kertas RM2 tersebut samada satellite tersebut berfungsi dengan baik
atau tidak.


Sekiranya masih tidak berjaya, sila ketuk2 sikit h/phone
anda dengan duit RM2 tu sekali. Sila periksa samada tengkolok Agong
terjatuh yang mungkin menyebabkan bar h/phone anda tidak berubah.


Kalau masih tidak berjaya hentakkan handphone di dahi
anda 10 kali… …. mungkin tertera kod ID. Yang mana dah bertukar jadi
IDIOT


P/s Silakan try ok :) gud luck



8 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

Fa-zlyn said... [Reply to comment]

lau xsilap Fa ada kowt member2 skolah Fa dlu buat tp lg best rm10 kt tmpt bateri tuh..haaha

tehr said... [Reply to comment]

kalau tak ada line...
pergi je kat selekoh

kat situ ada line, double lagi
hahaha

NeidIyra said... [Reply to comment]

adess~
nih tips bgus nih..
hahaha...
mmg xde keje kn..
hahaha

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.