MummyNemo [dot] com

Thursday, May 12, 2011

Blog Saya kena HACK??

Assalamaualaikum....... selamat petang semuanya, hurmmm tadi 1 jam takda dapat nak login blog.. nape erkkk?? ade ka blog saya kena hack???

Terkesima saya sekejap, ingatkan tak boleh login langsung.. rasa mcm nak nagis je.. uwaaaaaaaa..

Asal nak login jadi macam nie... korang pernah kena tak??? 


korang nak tahu tak kenapa boleh jadi macam tu????

yang rajin masuk blog saya mesti perasaan.. iklan saya hanya tinggal nuffnang... berapa hari tu saya ada jugak letak advertlets.... memang la taip hari RM bertambah walaupun takde clik.. tapi saya rasa blog saya makin berat pulak bila letak benda tu...

last2 terfikir remove je... tapi bila remove, blog saya tiba2 jadi macam kat pic atas tu... kenapa erkkk??? hurmmmm menakutkan...

siapa2 ada jawapan sila response k... tima kasih (^_____^)

6 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

Ummi Hanie said... [Reply to comment]

salam...

cari chatbox xjumpe..takper,sy komen sini utk pastin simanis cadburylady tau sy jejak balik... ;)

hurm..Blogger.com selalu kena hack..nape ntah yea..simanis pakai le domain sndiri ,insyaallah lebih safe ;)

Momok Nadim said... [Reply to comment]

sistem under maintanance lar..:)

aeda said... [Reply to comment]

saya pun terkena juga mcm pic kat atas tu td..xtau kenapa..sy log out and log in blk baru boleh masuk..huhuhu..

nida-razak said... [Reply to comment]

nida pon kena gak ptg td, pg td pon kena..ble nida search, tp now da boley...rsanya sbb maintenance...

ǝsuǝsuou said... [Reply to comment]

HAHA, same lah dengan saye.header yang saye baru buat tu hilang. fieldset box saye pun same. geram nye !!

tehr said... [Reply to comment]

kes semalam
blogspot yang buat hal
hehe

katanya mereka ubahsuai paparan

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.