MummyNemo [dot] com

Sunday, December 26, 2010

500 BLOG !


Assalamualaikum.. selamat petang semua, Kang Ni abg Ben tgh wat segmen 500 blog!siapa nak join sila klik kat cni http://www.benashaari.com/2010/12/500-blog-bermula.html... syarat2 semua ada kat sana.

ok firstly, sy ingin kenalkan diri..... sy berasal dari negeri bawah bayu, mesti kawan2 tawkan Negeri SABAH (^_^), dan telah bkerja disalah sebuah syarikat swasta yg agak terkenal di sabah. tp semua tu biarlah rahsia. :p, sy ni suka dgn Kaler Pink... Klu Boleh benda yg sy nak semua berasaskan kaler pink.

Tujuan sy berblog, adalah disebabkan sy suka sharing artikel2 yg best2 untuk di kongsi bersama..sy ni tak pandai sgt nak mengarang2, tula sbbnya sy lebih suka sharing :) selain itu, sy juga seronok dapat mengenali kawan2 yang bermacam2 ragam dan ... n boleh bertukar2 pendapat :)

9 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

Myra Ayreen said... [Reply to comment]

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Neena J said... [Reply to comment]

salam..
interesting blog..
lets be friends.
i wunna know more about you..
i've followed you.follow me back yah..

Papa Mifz said... [Reply to comment]

salam kenal dr papa mifz yer..:)

mary ann ;) said... [Reply to comment]

haiii..jengah dari segmen abg ben jugakk..

follow sini ya, jemput singgah belog saya pulak ;)

Mimiey.. (^-^) said... [Reply to comment]

salam kenalan dari mimiey...

nasyieen.blogspot.com

Matika said... [Reply to comment]

mamat pun dah join..
salam perkenalan..
jangan lupa follow mamat aw..nnti sdih mamat..haha

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.