MummyNemo [dot] com

Saturday, January 29, 2011

1st GA-My Birthday Giveaway


Assalamualaikum Morningg..., sejuk pagi2 nieee... nasib baik tak keje, klu tak malas nak bangun heheheh...pagi2 da jenguk2 blog, belek punya belek... sy kena tag oleh Cik Lovelyana join GA
Cik Deqlis yg first time buat GA sempena besday dia bulan feb, sama ngan saya... sy pun lahir bulan feb jgk... so, harap2 sy la yg dapat hadiah tuk errrkkk :p

Klu da namanya GA, mesti ada syarat2nya kan........ kat bawahnya nie adalah syarat2nye....
-
-
-
-
-

1. Blogger dan ada alamat di Malaysia
2. Follow blog iniini dan ini ( ADA 3 BLOG YA) <pertukaran ellismeliashoppe.blogspot.com ke ellismeliashoppe.com pada 20 Jan 2011>
3. Masukkan banner di atas di dalam entri dan sidebar uools serta link kan ke blog deqlis
4. Tag 2 orang kawan blogger (pastikan kawan itu tahu anda tag dia)
5. Tinggalkan url penyertaan uools di ruangan komen di blog baru DEQLIS GA & CONTEST --> "deqlis-contest.blogspot.com"
6. Lengkapkan semua syarat2 di atas..itu jer
 
Klu nak taw lebih lanjut, Clik sini 

2 kawan sy tag...
 
harap2 mereka akab bertuah :


http://nurulafiqahlifestory.blogspot.com/
http://www.nurulamalinakamaruddin.blogspot.com/

5 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

azzey said... [Reply to comment]

All the best utk awak ye. mudah2an ada luck..:)

tehr said... [Reply to comment]

selamat hari lahir
selamat hari lahir
selamat hari lahir
selamat hari lahir

deqlis said... [Reply to comment]

thanks join GA akak..
good luck ya:-) n keep in touch bebeh:)

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.