MummyNemo [dot] com

Friday, January 28, 2011

DOAKAN SEMOGA KAWAN SAYA SELAMAT

Sy tak dapat nak ungkap perasan sy skrg.. bila dapat tahu ada rusuhan kat Mesir...sbb sy ada kawan kat sana ... sy terlambat,.... ;(( pttla sy tak sedap hati... hurmm, sy ingat kawan sy tak on9 sbb line sana tak ok.. tp rupanya ade musibah kat sana, uwaaaaaaa....:((

harap2 dia takde apa2..... da 3 minggu tak dapat berhubung dgn dia... :((
 
Miss Him...  
-
-
-
-
-
-


10 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

farhaniza azman said... [Reply to comment]

sabar yep..kawan kite pun ade kt sane..bebelas org ...huhu..semogela mereka x pape

nabila izyani said... [Reply to comment]

sama2 kita doakan mereka selamat ..
amin..

nabila izyani said... [Reply to comment]

sama2 kita doakan mereka selamat disana
aminn

neesa said... [Reply to comment]

insyaallah kita doakan same2 mereka kat sane selamat

puteri said... [Reply to comment]

azie pun ada ehem kat sana...huhuhu dah seminggu terputus hubungan su dia.....risau sangat harap2 dia selamatla....kita doakan diorang semua selamat k..AMIN

α!∂αηαтαѕуα™ said... [Reply to comment]

@puteri

Puteri.. mari kita sama2 doakan..smoga mereka semua selamat.amin

tehr said... [Reply to comment]

insya allah
akan selamat hendaknya

||aLeaSaRa|| said... [Reply to comment]

slm sis!apa cerita terbaru sahabat di atas ni ye..dia ok ke?maklumlah sejak masuk hosp.kite dah jarang online dan bw.ni baru nak godek2 entri kawan2 byk nak baca ni rindu huhu

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.