MummyNemo [dot] com

Monday, January 3, 2011

Korang Nak Tak Sangat kan.... Meh cni sy gtaw :p



Assalamualaikum Semua..., Hurmmm Ramai kawan2 yg berkunjung kat blog sy ni tertanya2 siapa penyanyi & tajuk lagu yg sedang berkumdang kat blog sy......kebanyakkan yang puji lagu nie best2, mmg best pun.. sy suka sgt2 :) walaupun lagu ni takda kena mengena dgn sy.... kadang2 ada lagu  yg kita suka ada kena mgena dgn kita kan???....  Kat bawah nie, Sy da sertakan lirik lagu.......  klu nak donlot lagu nie pun boleh just klik kat Cni 
------>>>> Rasa ini _ viera



Lirik Lagu Vierra Rasa Ini

Ku tak percaya kau ada di sini
Menemaniku di saat dia pergi
Sungguh bahagia kau ada di sini
Menghapus semua sakit yang kurasa
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
Mungkinkah kau merasakan
Semua yang ku pasrahkan
Kenanglah kasih..

Reff :
Ku suka dirinya, mungkin aku sayang
Namun apakah mungkin, kau menjadi milikku
Kau pernah menjadi , menjadi miliknya
Namun salahlah aku, bila ku pernah merasa ini

Na nana nanana nana nanana

Back to *, Reff
p/s : sebenarnya sy nak upload video youtube tp tak jadi pulak... so sy just msk lirik je.. :) 

11 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

hanaahmad said... [Reply to comment]

haha. tenkiu2 bgtau. mmg besh. :)

one2paii said... [Reply to comment]

hmm leh tahan gak bai lagu nie,penyanyi nie orang malaysia ke indon..?

Millomocca Danique said... [Reply to comment]

hi singgah dan follow kamoo...nice blog soo pinky i like...

hit me back ye..:)

tehr said... [Reply to comment]

selamat tahun baru
senyumsokmo

irwanpauzi said... [Reply to comment]

best lagu nie..i like it...haha

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.