MummyNemo [dot] com

Sunday, March 27, 2011

♥ 1st GA Sumimie - hadiah utk Mr. B ♥



Assalamualaikum dan salam sejahtera.... first time tahun 2011, sy join GA yang telah di anjurkan oleh Puan Salmie... dan sy telah di tag oleh kak emme.., setiap GA pasti ada syarat2 kan...... jom scroll kat bawah.


1) buat satu entry, dan letak title "hadiah utk Mr. B" dalam entry tue, letak sekali banner yang dekat atas tue.

2) korang follow blog saya ni ok =)

3) then ajak la 3 org mmber korg join GA ni ye n pastikan korang link kan entry ni kt blog dorg.
4) lepas dah buat entry semua, korang tinggalkan link korang dekat entry nie okey

5) giveaway nie akan berlangsung selama 3 minggu sahaja. tarikh tutup ada dekat banner tue

itu je syarat2nya ! senang kan ! so tgu ape lg jom join kwn2 !


Soriii kat owner GA, sy bukan tak nak tag siapa2.. cuma segan, maklumla takut ade yg tak suka kena tag kan... apapun semuanya boleh join kan..... siapa2 berminat tu meh la join :)  Klik kat cni 

opss.. baru je kena tegur oleh Tuan GA dia hehehe, kena bagi pendapat hadiah apa yang sesuai tuk diberikan kepada husband dia, sempena anniversary mereka.....

apa kata Puan Salmie bagi baju atau pun jam..... tp baju tu kena la sepasang ngan Pn. Salmie, klu boleh cetak la sdiri, leh tulis nama & tarikh anniversary tu.. mesti comel pakai baju yang sama... :D

klu jam tangan, mmg sesuai sgt tuk bagi hadiah tuk laki... sbb mmg ssh nak cari hadiah tuk laki nie.... klu pmpuan senang skali :)

P/s hepy anniversary buat Puan Salmie.. semoga kekal hingga akhir hayat ;) harga sesebuah hadiah itu tidak bernilai.. jika di ukur dgn sebuah kasih sayang. (^_^)

9 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

aleen aiden said... [Reply to comment]

alin xpnah join GA lagi.hu3
btw gudlak ye! ^_^

♕ Mr.IX ♂ said... [Reply to comment]

singgah2 tengok kesan tutorial kat bawah post tu dh jadi....hehe

♥ sALmiE ♥ said... [Reply to comment]

tQ aida join my 1st GA. but u must give me some ideas on what should i give to Mr. B as our 2nd anniversary.. tQ n gud luck!

eMMe said... [Reply to comment]

haaaa~ tasya, pe idea nak kasi kat Mr B Cik Salmie kite tu, hahahaha...gud luck k!

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.