MummyNemo [dot] com

Monday, March 28, 2011

"segmen cikgu bertanya: best ke couple?"


Assalamualaikum selamat petang... :) first time nak ikut Segmen kawan2 lain... biasanya join segmen abg ben je.. hehehe, tak tau nak wat entry apa hari ni.. so, sy rajin2 kan diri join Segmen Cikgu suraya... :) dan kebetulan jugak.. hari ni keje tak banyak so.. leh blogging heheeh

Segmen apa pun, x pernah lari dari kena jwb soalan hehehe...Jom Jawab.

1) kamu couple ke tak?
 
- pnah coupe... skrg nietakde lagi hehehe, kawan2 tu adalah... :p

2) kalau couple, ce citer sikit cam ne detik2 perkenalan...dan dah berapa lama couple? (pada yg single, citer sal org yg kamu suka )
 
- Buat masa nie, sy takde suka kat siapa2... sy lebih suka bkwn, :D sbb x nak serabut kan kepala hotak nie :p
 
3) best ke couple?
 
- Best gak la, ade yang ambil berat... :) 

4) pernah gaduh besar?
 
-Masa ade couple.. pnah. :D

5) ape harapan korang pada gf/ bf ataupun bakal bf /gf korang?
 
-Semoga menerima saya dan family sy seadanya :)

6) tag kawan2 korang (ikut la berapa orang pun)
 
- terbuka untuk smuanya... jom join :) ( bukan x nak tag, cuma takut ade yg rimas klu kena tag..) Klu nak join.. kena la ikhlas.. bukan atas dasar kena tag :)


4 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

Suraya said... [Reply to comment]

waaa...ye ke cantik2 single ni? hehe
thnx dear :)

AidaNatasya.Co said... [Reply to comment]

@Suraya

sy tak cantik la cikgu... cikgu la cantik :)

eMMe said... [Reply to comment]

tasya~ akak rimas gak, kalo byk sgt soalan...hehehe...tasya memahami akak, hahahhaa..tQ...

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.