MummyNemo [dot] com

Thursday, March 31, 2011

Mode : Demam & free header

Assalamulaikum, selamat pagi... Hari ni x dpt nak g keje.. X berapa sihat.. Kelmarin mmg da terasa nak demam, asa seram sejuk je kat opis...

Kepada kawan2 yg sy tak respon lagi komen ataupun bls jejak.. Minta maaf byk2..

Siapa nak header tu, sy boleh tlg buatkan.. Tp sy nak tegaskan kat cni.. Header yg sy buat tu, simple je..so, sy x nak ada yg complain sbb tak cantik.. Sbb sy x pandai sgt nak buat yg cantik..., sy tak akan caj apa2.. Sbb sy buat tuk suka2..

Siapa yang berminat, sila ikut syarat2 di bawah nie..

1. Tajuk : "saya nak header free dari aidanatasya.co"
-banner letak header yg sy baru buat tuk kak emme.. Link kat blog sy.

2. Nyatakan kaler apa korang nak, untuk header korang? Klu korang ada bahan sdiri lagi bgs.. Hehehe

3. Napa korang berminat dengan header yg sy buat?

4. Sila tinggalkan link anda kat cni.. Semua akan dapat, tp akan memakan masa, so kena sbr.. Sy akan buat mengikut turutan link.
Limit tuk 15 org saja.. Klu da siap, sy akan pertimbangan yang lain.

5. Kena folo sy taw :p

P/s sy design ikut kemampuan sy, sy x nak bila da siap.. Ade yg nak tukar2 atau pun x puas hati.. Ok.

7 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

eMMe said... [Reply to comment]

Assalam Tasya, sampai demam2 wat header semalam yea, heeee~ tasya rehat la dulu, nnt dah sihat, baru sambung wat header...Tasya tegas! heeee~ takot akak.....ape2 pun, take care n moga cepat baik demam...

AidaNatasya.Co said... [Reply to comment]

@eMMe
wsalam akak hehe, bkn sal buat header sya demam.. Hehe lgpun kang ni musim demam, klinik pun penuh org.. Cuaca x menentu kang nie..

tegas ke hehe, takdala kak..

Jasmin Ibrahim said... [Reply to comment]

AidaNataSya.co...sy buat dh N3 tu....dtg la mlwt yer....
http://rahsiakamijgk.blogspot.com/2011/03/saya-nak-header-free-dari-aidanatasyaco.html

Ain Afifi Abdul Kadir said... [Reply to comment]

sy dah buat entri..jmput lah singgah kat blog sy...
http://aienafiffy.blogspot.com/2011/03/saya-nak-header-free-dari-aidanatasyaco.html

tehr said... [Reply to comment]

demam?
jangan lupa makan ubat
dan senyum sokmo

moga2 aida cepat sembuh

perondajaketbiru74 said... [Reply to comment]

hmmmm....gua nak header free tu nak yang simple jer tapi ada ummmphhh...kalau best nanti gua kasi hadiah tau....

Jasmin Ibrahim said... [Reply to comment]

aidanatasya.....sy ubah ckit la N3 sy tu,sy tmbh gmbr....jemput la tgk ek....sorry,bnyk prmintaan..

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.