MummyNemo [dot] com

Saturday, April 23, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH

  1. Letak header ben ashaari blog -Done-
  2. Tajuk : BEN ASHAARI CARI BLOG LAH ! dan linkkan ke entri ini ..-Done-
  3. Satu soalan mudah .. Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog dan  Siapakah sumber inspirasi anda ? Buat dalam 100 patah perkataan , dalam 4 perenggan ..
    -  Tiada siapa yang mempengaruhi saya untuk terlibat dalam dunia blog. semua dari keinginan saya ingin memiliki blog seperti org lain, dulu sy ni rajin masuk blog ke blog mencari maklumat.. last2 sy terfikir jgk ingin memiliki seperti mereka, tp sy tak tau mcm mana cara membuat blog.

    -Akhirnya saya, mengambil langkah dengan menghantar email kepada seorang kawan.. untuk meminta dia memberi tunjuk ajar bagaimana caranya membuat blog.. Dia just bagi link kepada saya, lepas sy sdiri yang explore.. sehingga saya dapat membuat entri. dan org pertama yang masuk blog saya.. ialah http://www.tehramuan.com/ masa tu beliau yg banyak memberi dorongan,

    -Dan sekarang ini, Beliau merupakan sumber inspirasi saya...  kerana, beliau banyak beri semangat dan dorongan kepada saya dan ungkapan yg sering dia berikan kepada saya "SENYUM SOKMO".

    -Lama jugak kami tak berhubung disebabkan masing2 ada tanggungjawab, dan tanpa sy sangka.. sy boleh terjumpa beliau dalam dunia blog dan beliau sdiri telah memiliki blog... dan nampak beliau sdh berjaya dan mempunyai keunikkan tersendiri. :)

    Siapa nak join clik cni http://www.benashaari.com/2011/04/segmen-awok-blogger-baru-yer.html

    -Done-



20 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

~C-K-K~ said... [Reply to comment]

Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging... salam perkenalan..^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

~C-K-K~ said... [Reply to comment]

Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging... salam perkenalan..^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

solo molo said... [Reply to comment]

singgah dari segmen Abg Ben...
selamat berblogging !!!~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Telaga Putih said... [Reply to comment]

tag kamu!!

http://telagaputihworks.blogspot.com/2011/04/join-bloglist-atien-abern.html

Syuxer said... [Reply to comment]

singgah dari segmen ben ashaari(segmen awok blogger baru yer) aka ben ashaari cari blog lah..

singgah dan follow u..salam perkenalan ye..:)

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Cik Cempaka said... [Reply to comment]

Haiii..singgah jenguk blog comel kamu..

jeles sebab tak sempat join.. =(

mas saari said... [Reply to comment]

salam singgah n follow sini!
Mas dtg intai2 siapakah sumber inspirasi anda dlm berblog..

Pembawa_Wacana said... [Reply to comment]

PW tinggalkan jejaknyer di sini...:)

Shaherah said... [Reply to comment]

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Shaherah said... [Reply to comment]

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

NiSha said... [Reply to comment]

ttteeeeeeettt!!!!!
berkunjung dari blog Ang Ben..
Keep blogging...
follow sini juga..
http://heandsheloves.blogspot.com

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply to comment]

singgah dr segmen abg ben!!
menjejak 1003 disini!!

salam singgah dari mummy weiyda
eppy blogging ya!!

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

anismelon said... [Reply to comment]

salam..anis datang dari segmen abg ben..salam perkenalan..jom singgal blog anis..:)

http://anismelon.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Pemuda Haparan said... [Reply to comment]

salam perkenalan dr segmen abg ben..huhu,,
ziarah yer..
http://zonesaye.blogspot.com/

DiDa Licious said... [Reply to comment]

Hi,
Blogwalking dr segmen BA & blogfollowing dr http://theycallmeburud.blogspot.com (",)V

DiDa Licious said... [Reply to comment]

Hi,
Blogwalking dr segmen BA & blogfollowing dr http://theycallmeburud.blogspot.com (",)V

Lulu caldina said... [Reply to comment]

Lulu datang up trafik blog ni..selamat pagi..

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.