MummyNemo [dot] com

Sunday, April 24, 2011

Traffic Tinggi dengan Apesal.com

Assalamualaikum.. hari ni sy nak share kat kawan2.. tentang Apesal.com yang boleh jana traffic yang tinggi...sy baru je reg 2 hari atas perkongsian adik firdaus kasim... Cuba tgkla pic kat atas tu, traffic tinggi datang dari apesal.com tu...so,bagi blogger mcm sy yg baru berjinak2 untuk menarik traffic try la guna apesal.com nie.. Tp, entri kena mantap jgk kan, hehehe.. Tp entri sy pun x bgs pun.. Tp sy akan sentiasa memperbaiki mutu karangan sy, wlpun sy ni bukan seorang pengarang yg baik.

Dalam dunia blogger nie, mmg ssh nak tarik pembaca datang ke blog kita jika entri tidak sehebat blogger-blogger yang sdh menempah nama diarena blogging....

Bila guna apesal.com, kita hanya perlu letak widget kat blog kita.. Widget tu akan memaparkan entri kawan2 yg lain termasuk la entri kita sdiri.. Lebih kurang mcm blogupp..yang sebelum ni sy pnah share....

Kita  boleh submit post di apesal.com sebanyak 3 entri yang berbeza sehari. Tips untuk mendapat traffic yang tinggi dari apesal.com, anda haruslah menghantar post/entri berbentuk :

-Informasi
-Fakta
-Tutorial
-Isu semasa
-Ilmu agama

Siapa berminat nak reg.. Just msk kat cni apesal.com.

Credit to : http://www.firdauskasim.com

5 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

Anonymous said... [Reply to comment]

letak mender free berduyun2 la diorang datang. hehe.

✿❤Cik Izan❤✿ said... [Reply to comment]

thanks for the tips nti nak cuba...^__^

Firdaus Kasim said... [Reply to comment]

tahniah kak.. perkongsian sy mmg x sia2.. ehhe

Entri terkini :
Cara sebenar mencantikkan kulit muka

khairul said... [Reply to comment]

selesai sudah autoshow aku semalam.http://gilamodified.blogspot.com/2011/04/esso-ninariang-ent-autoshow-apr-23-2011_24.html

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.