MummyNemo [dot] com

Thursday, April 14, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI


Assalamualaikum.. selamat petang, akhirnyaa dapat  juga join segmen Abg Ben, setelah sekian lama saya tak join hehehe... disebabkan kebizian, dan kesengalan line kat opis huhuhu....

Ben Ashaari gegar lagiii... fuyoooo.., mesti ramai yang mmg nak bergegar bersama abg ben hehehe...siapa nak join tu... meh masuk kat cni "GEGAR BERSAMA ABG BEN".


18 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

dwaty said... [Reply to comment]

salam perkenalan.. jom kasi gegar!!!

dwaty said... [Reply to comment]

salam perkenalan dan selamat menggegarkan!!

shark said... [Reply to comment]

jap lg sesi gegar bersama abg shark plak:p

cik riffa :) said... [Reply to comment]

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
call it a day?

top post ;
ben ashaari gegar lagi

kau silap besar

Anwar hadi :)

KecikDayah said... [Reply to comment]

gegar sinie...
dtg dr kumpulan 5

HajarRasdi [BdkKck] said... [Reply to comment]

kebaboommmm!! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha. salam ziarah..

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

HajarRasdi [BdkKck] said... [Reply to comment]

kebaboommmm!! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha. salam ziarah..

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

HAJAR hasan said... [Reply to comment]

yeaaahhoo~ datang blog ni kasi GEGAR!!! ;)

Lulu caldina said... [Reply to comment]

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

fRaMe+LenSeS said... [Reply to comment]

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Nadh kata Hidup Penuh Kejutan

kakyong said... [Reply to comment]

kakyong dtg gegar di tgh malam, jom singgah ke blog kakyong


n3 terbaru kakyong.com

segmen gegar 1000 blog
akhirnya ku sedar diri
Kenali sahabat ibu : Shira @ AshAnas

atieserina said... [Reply to comment]

gegar sini!!
satu group..kumpulan 5 ^_^

Aidanatasya said... [Reply to comment]

salam pekenalan semuanya.. kasih gegar semuannyaaa :)

Aina said... [Reply to comment]

singgah dari blog ben ashaari-puterikatek
Laman CahayaMata

Ly_Tulip said... [Reply to comment]

SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegaran ke kumpulan 5 setelah kumpulan 1,2,3 dan 4 telah berjaya ku tawan.... SO, kumpulan 5, berciap sedia la... :)

Ly_Tulip said... [Reply to comment]

SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegaran ke kumpulan 5 setelah kumpulan 1,2,3 dan 4 telah berjaya ku tawan.... SO, kumpulan 5, berciap sedia la... :)

KotakHitam said... [Reply to comment]

terjah ke sini
kasi GEGAR!!!!!!!!!!

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.