MummyNemo [dot] com

Sunday, April 24, 2011

Bila Blogger Popular datang Komen

Assalamualaikum selamat petang semuanyaaaaa, hati rasa gumbira ketika ini lalalalala... nak taw kenapa?salah satunya sbb ade blogger yang popular datang komen entri saya.. Fuyoo mcm x caya je :))

Nak taw tak siapa blogger tu??? dia seorang pempuan cantik mesti ramai peminat hehehe...sini sana nama dia mesti jadi sebutan...dan dia penah buat Vlog dengan abg Ben.... da dapat teka tak??? hehehe...

Dia adalah........jeng, jeng jeng......
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

tak sangka blogger popular ini sgt peramah.. singgah kat blog sy yg buruk ini.. :)) apa pun terima kasih banyak2, lain kali datang lagi yerr.. komen2 apa yang patut yerrrr.. :))



wlupun komen dia ringkas, tp sy hargai sgt2 ;)




bukan nak bangga, cuma x sangka cik epal sudi dtg blog sy dan komen entri sy.. Cik epal tu da la pemes sudi singgah blog buruk sy nie.. Tq sgt2 :)



p/s kepada kawan2 jgk ya slalu komen entri sy tima kasih sgt2..

16 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

redza said... [Reply to comment]

makin glemer la blog awak ni kan

cik bAtu said... [Reply to comment]

wahhhhhh...bgga lettew...haha

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@Yutaka Mushimura
awk makasih yerr. Harap2 mcm tula.. Tp entri pun kena ok jgk kan klu nak trfic tinggi :)

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@redza erkk.. Tak kot, blog sy baru nak mengorak langkah.. Bukan senang nak trs naik kan :)

Amirez said... [Reply to comment]

blog makin dikenali mesti ramai lagi yg akan datang ke sini :)

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@Amirez harap2 mcm tula.. Tp banyak lg yg perlu sy baiki dan blaja lagi tentang dunia blog nie.

cik EPAL said... [Reply to comment]

blog pemes, mesti kena dtg hehe

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@cik EPAL wah cik epal dtg lagi.. Makasih sgt2.. Sy x pemes pun, cik epal 2 yg pemes smpi meletop2 :) dipasaran :)

Wanzi said... [Reply to comment]

wahhh dah jadi blog hebat juga sini...

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@Wanzi
hi wanzi, tak pun.. Sy msh blogger baru :)

Woofer Storm said... [Reply to comment]

bestnya,.nak juga rasa bloger mntap follow sy.sis kan blogger mntap,bila nak datang komen .heeeheee

Firdaus Kasim said... [Reply to comment]

akak nk taw x? semua blogger famous komen kt entri nie termasuk lecturer nie yg byk kali masuk kosmo.. cuba teka siapa?

entri yg sy maksudkan :
Blogger Popular Sombong?"

tehr said... [Reply to comment]

wah,
dah naik satu tangga lagi ni, aida
tahniah2
senyum sokmo2 la tu

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.