MummyNemo [dot] com

Tuesday, April 19, 2011

Senarai blogger lelaki yang join " " SAYA NAK JADI BLOGLIST SIMANIS-CADBURYLADY"



Assalamualaikum.. Selamat pagi semuanya, sy harap semuanya sihat2 belaka.. smpi tempat keje terus buka blog, mmg rutin harian2 hehehe.. maklumla kat umah x leh on9, on9 pun guna hp x best... nak buat entri x dapat, just komen2 je boleh........

Nampak tak pic kat atas, sungguh tak sangka.. banyak komen hehehe, biasanya 1 komen pun tara... tp Alhamdulilah termakasih pada yang sudi join segmen saya... siapa x join lagi tu meh join.... just clik kat cni  " SAYA NAK JADI BLOGLIST SIMANIS-CADBURYLADY"

Yang buat terharu, ade yang otai2 join skali.. makasih banyak2,berikut adalah senarai blogger lelaki yang join segmen saya :)


1. http://www.firdauskasim.com/
2. http://arolpunyeblog.blogspot.com/
3. http://www.decrewz.com/
4. http://kerabatkenshiro.blogspot.com/
5. http://opocotmakengkau.blogspot.com/
6. http://zubir5588.blogspot.com/
7. http://kambengkarbonat.blogspot.com/
8. http://www.penulissenja.com/
9. http://dausinstep.blogspot.com/
10. http://shafmechy.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html



Tinggal 1 lagi ruang tuk lelaki, untuk di masukkan dalam bloglist saya.... tp segmen ni masa terbuka lagi tuk semua, untuk memeriahkan cabutan bertuah..... yg masuk dalam bloglist saya, tak semestinya dorg je boleh join cabutan bertuah...tak.. semuanya boleh join.

Lain2 nak saya update K.


p/s terfikir pulak nak cepatkan cabutan bertuah hujung bulan 5 nie.... setuju tak :)

11 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

Arol Mubin said... [Reply to comment]

Wah! Jejaka pilihan, hehe. ;D Hujung bulan 5, setuju setuju! :)

Firdaus Kasim said... [Reply to comment]

kak, mcmana main blog guna enset?

... said... [Reply to comment]

hoho~ baru aplly tadi. adei
haha~ lewat =p

takpe~ hantar jangan tak hantar~

Jasmin Ibrahim said... [Reply to comment]

hujung bln 5??? bagus2....x pyh la tggu lama2 sgt..hehe

shafmechy said... [Reply to comment]

ghapo yg sy pnya x dop, lamo benor dh den antornye...huhu

Norhayati Rostam said... [Reply to comment]

Setuju!
Lagi cepat lagi bagus.
hehe

decrewz said... [Reply to comment]

Setuju sangat2 cepatkan tarikh.. Kalau ikutkan, esok je buat cabutan..he3

Aidanatasya said... [Reply to comment]

sabo2x semuanya... masih dalam pertimbangan :D

SaveQ MM said... [Reply to comment]

saya nak join gak..masi dapat kha???

jemput ke blog say k...

tehr said... [Reply to comment]

saya pun setuju kalau dicepatkan
hehe
[pandai2 je..]

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.