MummyNemo [dot] com

Tuesday, April 19, 2011

Senarai Peserta yang join "SAYA NAK JADI BLOGLIST SIMANIS-CADBURYLADY"

Assalamualaikum, Selamat tengahari..., org sibuk kuar lunch sy sibuk taip entri hehehe.. bukan malas nak kuar ataupun x tau nak makan apa.. tapi saya puasa sunat setiap ari isnin dan khamis :)

tiba2 lak pic kat atas tu, takde kena mengena ngan entri hehehe... tp saje sy letak, cantikkan.. saje edit, bagi cantik  dan menjimatkan ruang kat blog saya :p

berikut adalah senarai nama peserta yang join segmen saya tu...

Wanita.


Lelaki. 

Setakat ni takde lagi.. heheheh

Masih terbuka lagi kepada semua... hanya 20 wanita terawal dan 10 Lelaki terawal akan jadi bloglist saya.. sila, ingat no anda k..dan saya akan buat cabutan bertuah.. saya hanya bagi tempoh 24 jam untuk melaporkan diri kepada saya... jika tiada respons, saya akan buat cabutan lagi.. sehingga ada pemenang :) 

Nak joinn click SINI


p/s penat taip entry... pc asyik off on je,... 

8 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

eMMe said... [Reply to comment]

akak leh join lagi tak nih??sori, akak baru tau pasal entry ni tasya, huhuhuuh....

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@eMMe

akak.. join je :)

tarikh tutup lama lagi :)

Jasmin Ibrahim said... [Reply to comment]

hehe...no1 tu...harap2 brtuah...dan2 rasa busuk aeh sbb nk mnyk wngi tu....ahahahaha.....

no_answer said... [Reply to comment]

juin juin !

http://opocotmakengkau.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

eMMe said... [Reply to comment]

okey dah join, lulus tak? tasya check kay...

tehr said... [Reply to comment]

saya dah ada kat sidebar
tak payah join la kan?

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.