MummyNemo [dot] com

Thursday, May 12, 2011

Jom buat Analisis Blog


hehehe... tak sangka blog saya gred B.. ingatkan gred G ke ngeee2x :p
Masa jalan2 tadi terjumpa Blog http://mrkerro.com/ yang menerangkan tentang analisis blog  di GTmetrix... menurut beliau, selepas blog anda di analisi.. kita akan mengetahui part mana yang memberatkan blog kita... lepas tu dia akan bagi tips2 yang berguna bagaimana hendak mengurangkan berat blog kita.... wahhhhh, sangat berguna kan??...

So, siapa nak tahu gred blog korang  masuk SINI

Kalau tak paham apa yang saya terangkan... Sila la Masuk ------->> http://mrkerro.com/

1 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

Jasmin Ibrahim said... [Reply to comment]

errr Page Speed Grade:B YSlow Grade:C...apa bnda tu ek???? buat ja reti..tp xphm pun...hehehe

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.