MummyNemo [dot] com

Tuesday, May 3, 2011

Nak Cuba Tak??? Pageviews Naik Mendadak

Assalamualaikum.. dan salam 1 malaysia, malasnye nak buat keje hehehe, rasanya nak tambah cuti lagi hehehe....  Sementara, saya masih online.... saya nak bagi peluang kat kawan2, untuk lihat sendiri macam mana saya tingkatkan pageviews saya dengan sangat mendadak...dan saya nak korang tengok sendiri, saya bagi peluang kepada anda sama2 lihat pageviews akan naik secara mendadak.. hanya mengunakan software SEO.... tapi, saya tau tahu apa kesannnya jika pageviews kita naik mendadak... kalau ada kawan2 yang tahu benda ni.... please response ya..., saya masih godek2 lagi nie..... penim2 belaja SEO nie :D

Ini Buktinya.... tak mungkin kita akan mencapai pageviews sampai ke ribu2.. kecuali anda blogger yang sangat popular la.... saya ni blogger yang tak dikenali pun hehehe...



Korang nak try tak??? letak link anda kat bawah entri nie ok :D

Tapi, saya akan letak link hanya sekali saja.. lepas tu, pageviews korang akan turun balik... sebab saya yang control software tersebut...

Dan lagi satu, jika entry korang sikit.. maka pageviews jugak akan sikit jugak..sebab software ni akan detec entri korang yang terdapat dalam blog korang.


Sila respons saya kembali... ok

22 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

shafmechy said... [Reply to comment]

nak cuba la..hehe

http://shafmechy.blogspot.com/

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@shafmechy

ok, lepas cuba sila respons sy k :)

nida-razak said... [Reply to comment]

nak cuba jugak la...

http://nida-razak.blogspot.com

mrS pinu said... [Reply to comment]

nak try....

http://mrspinu.blogspot.com/

cik Ida said... [Reply to comment]

nak cuba boleh?

http://idafirdausi79.blogspot.com/

thanks.. ^_^

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@nida-razak

ok done.. sila tgk pageviews anda k :)

cik riffa :) said... [Reply to comment]

pun sama :)


http://theeanddead.blogspot.com

cik Ida said... [Reply to comment]

hehehehe.. saya tak sampai ribu-ribu lagi la.. bar bape puluh je.. anyway, thanks tau.. ^_^

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@cik Ida

cik ida, sbb x abis lodaing lagi.,.
nak dapat ribu2 tu.. kena la letak link cik ida banyak kali.... hehehhe

nida-razak said... [Reply to comment]

cik aida..da tgk pageview..da naik sket kot..before this puluh2 je, now da ratus sket..

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said... [Reply to comment]

cuba lagi...^__^

http://izancraft.blogspot.com/

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@nida-razak
tahniah cik ida.. :)

yang lain sok sy buat k..
Time tuk balik.. :)

Nurul Alyaa said... [Reply to comment]

http://nurulcomeygurl93.blogspot.com/

shafmechy said... [Reply to comment]

ptg td mmg pageview naik mendadak, lps letak tu page view 110 untk pukul 4 ptg saja..cmna buat tu? menarik ni...

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Reply to comment]

WAT CMNER NI EA??

dh dftar tp xtau cr detail..

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said... [Reply to comment]

meh nak try...dapat 500 unik tak sehari..hehehe

http://farhancr7.blogspot.com

;-)

tq

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said... [Reply to comment]

dah check...pageview jerk naik mendadak...HeHe... igtkan Unik visitor..hehehe...

gune ape ley wat camtu erh?

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@DefarhanoVII a.k.a BoyPJ

huhu... da kata kan pageviews je naik... sy tak kata visitor huhuhu

Izah Johan said... [Reply to comment]

nk try juga
www.izahjohan.blogspot.com

Daus said... [Reply to comment]

software apa tu? x boleh share ke

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.