MummyNemo [dot] com

Tuesday, May 3, 2011

Kerana gian berblog, aku sanggup gadai..

Ermmm, kerana blog.. Aku semakin agresif, siapa je yang menghalang aku.. Aku sanggup tentang kerana, aku meletak harapan yang tinggi menggunung, aku ingin jadi seperti mereka2 yang berjaya dengan dunia blog.. Bukan nak cari kepemesan tapi sebab minat yang tinggi...

Seriously, aku x memiliki laptop sendiri, kalau kat rumah hanya menumpang laptop dan jika ada peluang aku takkan lepaskan...jika takde peluang aku terpaksa tinjau melalui handphone, walaupun terpaksa sabar menunggu dengan loading yang sangat lambat...
Bila kat opis, aku cari2 peluang untuk membuat entri dan blowalking.. Kadang2 terdetik dihati.. Aku tak jujur dengan kerja yang telah diamanahkan... Ermmm

Akhirnya, aku mula berfikir rasanya tindakan yang betul2 tak waras, aku ingin gadai.. Rantai emas, dan gelang emas aku.. Demi ingin memiliki sebuah laptop...

Ermm, tindakan yang bodoh kan, tapi mungkin itu lebih baik.. Dari berlakunya salah faham.. Dan takda siapa yang akan faham..

Via handphone nokia C3
coretan sebuah hati.

1 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

tehr said... [Reply to comment]

saya faham
moga2 dipermudahkan segala urusan
senyumsokmo, ok

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.