MummyNemo [dot] com

Monday, May 16, 2011

WuuHuu E-Comic Malaysia dan Myfriends2u.Com


Anda Berminat dengan Majalah komik kelakar seperti Ujang.

Masa zaman sekolah dulu, saya memang minat sangat dengan majalah ujang siap buat koleksi lagi, tak pernah  lepas dengan setiap keluaran...

Tapi, Bila da keje.. dah makin malas pulak nak baca komik kelakar, hehehe 
tapi bila da ada e-comic yang boleh baca online senang la sikit...

sambil2 update entri.. boleh la baca e-comic.. free je... tak payah susah keluar belikan :)
siapa berminat nak baca masuk SINI... banyak koleksi komik yang  best2.



Nak Tahu siapa pengasas Wuuhuu e-comic ini??? 


WuuHuu online diasaskan oleh Che Onn Bin Ismail atau Coi. 

Selain itu, Coi juga pengasas myfriends2u.com  dengan Tagline "Always Keep In Touch"
-
-
-
-
-
-



 Siapa yang belum ada akaun kat Myfriends2u... sila la daftar 

Kat SINI 

Sama-Sama la kita support Produk Buatan Malaysia.

6 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

shafmechy said... [Reply to comment]

nak try terjah la..sy minat gak komik2 ni...

aSiMiRa.aSiM said... [Reply to comment]

akak..xde shout eyh..?maaf tau slalu gak dtg blog akk ni..tapi xtau nak cakap camne..hehe..akk da mam..?

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@aSiMiRa.aSiM

takde dik... hehehe... ooo yake.. makasih dik.. da pun :)

cik aisha said... [Reply to comment]

sek dulu mmg hdp dgn mjlh ujang...suka sgt mmg xmiss la.skang da lama xbaca ujang..hehee

mcm best on9 komik tu,boleh terjah nti kalau free.

nway...cik aisha follow cni ye..:)

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.