MummyNemo [dot] com

Thursday, January 27, 2011

BEN ASHAARI BLOG



1. Biasanya tiap2 hari sy update blog sy... klu entry, biasanya sy akan update seminggu 2 kali. dan jumlah entry sy singgah kini sebanyak 77post, maklumla.. sy msh  newbie.

2. Dari dulu lagi sy teringin termasuk dalam bloglist Abg Ben tp segan pulak bertanya bagaimana caranya boleh terlist dalam bloglist abg ben, dan skrg nie.. peluang saya, harap2 dapat, sbb kenapa sy berminat nak msk dalam bloglist abg ben, sbb sy ingin jgk kawan2 lain taw kewujudan blog sy dan sy akan myediakan entry2 yg baik untuk di kongsi bersama.
3. Sekiranya, blog sy popular mcm abg ben, sy akan mlakukan pkara yg sama mcm abg ben, buat segmen, contest dan mcm2 lagi. Sekurang2nya dapat mengeratkan silaturahim antara blogger lama & Baru dan dapat bkenalan dgn kawan2 baru :)
 

Klu korang berminat nak taw lebih lanjut tentang BEN ASHAARI BLOG sila msk cni

           Pembubaran blog list BEN ASHAARI dan blog list terbaru ..

9 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

Lulu caldina said... [Reply to comment]

Semoga berjaya disenaraikan dalam bloglist En. Ben..

lovelyfana said... [Reply to comment]

salam yunk.. gud luck tau.. meh singgah sini.. me ade tag u nuh.. :)

||aLeaSaRa|| said... [Reply to comment]

hye sis!jom sama2 meriahkan blog BA yehaaa

tehr said... [Reply to comment]

moga2 akan masuk senarai nanti

kalau tak masuk pun
pastikan senyumsokmo tau
hehe

izzafey said... [Reply to comment]

saya tgk blog u dah masuk dlm blog list dia, tahniah

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.