MummyNemo [dot] com

Tuesday, January 25, 2011

Kontezz Cik Eka : Jom Munchung2

Wahh... Jom munchung2 hehehe, Kontezz ni di anjurkan oleh cik Eka yg suka Munchung2 hehehe.. opssss, jgn marah erkkk.. sy gurau2 je.

Cik Eka ni salah sorg, Kami Geng Pink.. Sy cuba nasib Join Contest dia.... (^_^), manala taw munchung2 sy nie boleh menang  hehehe :p

Seperti biasalakan.. klu join contest nie... mestila ada syarat2 yg mesti dipatuhi :)
siapa2 yg berminat sila klik link Nie..... Munchung2x

sbb takde istila tag mengtag kawan2 seperti biasa.... Sy sokong sgt2 Cik Eka... biasanya ada yg rimas klu kena tag... so, Klu nak join sila la msk blog cik Eka yg comel itu :)

PAsal blog sy nie... sbnrnya, sy tak suka sgt nak show gambar2 sy kat blog... biasanya letak kat profile je, & biasanya sy banyak bkongsi artikel2 yg best2 untuk tatapan bersama.. & sy tak akan buat entry pasal personal sy. :)

Cadangan untuk Blog Cik Eka : Sy takde cdangan sbnrnya.. sbb sy pun blogger baru... apapun, blog cik Eka, sy suka sbb ada kaler pink :p

just cadangan sy, apa kata pic cik eka tu, himpun dalam satu tab, buat scroll roll... leh jimat ruang sidebar cik eka.. cth mcm title contest sy tu :)

Pic yg sy pertaruhkan.....jeng2x... jgn gelak taw :p





6 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

Cik Eka said... [Reply to comment]

aww comel la pix..hehehe..maceh join...aha camne nak buat scrool tu yang????

α!∂αηαтαѕуα™ said... [Reply to comment]

@Cik Eka

comel ke...?? hehehe... teruk je buat munchung mcm tu :p

sy da letak link tutorial kat shoubox awk...

princeduyong said... [Reply to comment]

alamak kalau muncung...sure ladies yang menang.. :P

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.