MummyNemo [dot] com

Thursday, February 24, 2011

HADIAH MISTERI

 Assalamualaikum.. Selamat petang semua (^_^), Hari ni sy ade dapat satu parcel dari Pos Laju..terus smpi kat opis y.... sy hairan jgk, sy takde pun order apa2..psstt, ....  tiba2 lak dapat parcel hehehe (sy ni rajin shopping on9 tp x banyak la, just beli tudung & baju je :p).... Hadiah misteri kot dalam fikiran sy, tak sabar nak buka.....jeng.. jeng..jeng...

sy terus membukanya.......................... tgk pic kat bawah nie,















Perasan lak sy, HADIAH MISTERI.. Siapa la yg nak bagi ehhehe,  sy hampir terlupa.. rupanya, sy penah menang dalam first GA cik pinky hehehe.... ingatkan tak dapat da, rupanya dia lambat sikit pos... apa pun tq cik pinky....

8 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

eMMe said... [Reply to comment]

bestnye....dpt hadiah...hadiah pun best! yg penting bukan keychain.....

α!∂αηαтαѕуα™ said... [Reply to comment]

@eMMe

akak hehe, tula tak sangka leh dapat.. rezeki sy :)

α!∂αηαтαѕуα™ said... [Reply to comment]

@EJA

eja.. jgn jeles ya :p

tp, tak pandai guna.. eja lagi pandai guna kan. teach me :)

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.