MummyNemo [dot] com

Friday, May 20, 2011

Gila Punya Traffic - Pageview Naik Mendadak? Macam tak pecaya !!


saje nak share kat kawan2..tadi saya pun tak tau apa kegunaan pageview nie, tp lepas guna software SEO... pageview saya akan naik mendadak, just control kat dalam PC je....

cuba tengok kat pic tu, pageview saya akan mencapai ribu2 dalam 1 hari... dulu, hanya 100 lebih je... klu rajin blogwalking pun kira 300 lebih je....

tetapi lepas guna, software SEO ni, tak sangka pageview saya naik mendadak...
sebenarnya saya pun tak tau apa fungsi dia, just teka je apa yg patut heheheh...


siapa yg pakar dalam benda ni.. sila beri tunjuk ajar :)

-Siapa  yang saya da tolong tu, ade yg respons pageviews dia naik mendadak.....buat masa nie, saya tengah godek2 lagi software SEO nie..... huhuhu.

p/s terpaksa publish entri lama.. Disebabkan tak dpat on9 guna laptop..:D hehehe

32 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

Miss b said... [Reply to comment]

cer try.

http://susukocak.blogspot.com/

Miss b said... [Reply to comment]

tiba tiba macam da seratus lebeh

erk. apakah??

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@Miss b

miss b tu blum abis lagi... nati try tgk lagi k.. respons me k :)

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@Miss b

sy pun x tau nak ckp.. sbb sy tak tau apa lagi fungsi dia, tgh godek2 gak nie :)

MuzEe said... [Reply to comment]

http://irmuzee.blogspot.com/

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said... [Reply to comment]

eh, betul2 naik...mcm mn buat? thanks for sharing...^__^

Belalang Hijau said... [Reply to comment]

kasi link donlod software tu leh x?

ni link blog belalang
http://www.suarabawahtanah.com/

Sis Aieda said... [Reply to comment]

wahh..
camne buat macam tu..
nak jugak :)

Sis Aieda said... [Reply to comment]

http://aiedasyid.blogspot.com

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@Belalang Hijau

software tu kawan yg bagi.. takde link pun awk....

Sis Aieda said... [Reply to comment]

NAIK MENDADAK..
macam mane boleh buat macam tu...
ahahha...
cnfius !
btw,time kaseh aidanatasya..

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said... [Reply to comment]

dia kena buat sekali jer ker atau selalu kena buat? ^__^

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@!✿❤Cik Puan Izan❤✿!

puan izan.. sy yg control benda tu.. klu sy tak mskkan link awk.. maknanyee takdela.. heheheh

MuzEe said... [Reply to comment]

xdela mndadak sgt dlm 50 ke..anyway tq.

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@MuzEe

nak taw kenapa??? sbb entri awk x banyak lagi.. dia loading kejap je...

Belalang Hijau said... [Reply to comment]

mmg ada peningkatan pageviews yg ketara dgn tiba2...
bagus ek sofware nih...nak g carilah ^_^

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@Kodingsy pun x sgt.. masih belaja lag nie.. :)

Bie88 said... [Reply to comment]

salam.. blog saya pun traffic mendadak kerna keywords Royal wedding days paling best saya dapat usd dollar dari adsense.. salam sumer

Haz Issac said... [Reply to comment]

mcmane tu? cer citer.. hehehe http://hazissac.blogspot.com/

NanaHazwanee said... [Reply to comment]

nak try~~

http://nanahazwanee.blogspot.com

Syat0za Zai said... [Reply to comment]

wahhhh! =D macam best! nak3! ;D http://www.syatoza.com/

psst! err, nnti minggu depan zai tukaq template lain ^_^ nantikann~

pearl jade said... [Reply to comment]

salam..datang dr blog kak ellen..
wah menariknya...try boleh x?hehe
http://pearl-jade86.blogspot.com

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.