MummyNemo [dot] com

Thursday, May 19, 2011

Al-fatihah - buat blogger telordibasuh

Tersentap seketika bila mengetahui rakan blogger kita iaitu blogger telordibasuh atau nama sebenarnya Abdul Hakim Bin Mohd Kamal telah kembali ke rahmatullah, rasa seperti tidak pecaya namun, itu yang terjadi..

Menurut sumber yang saya dapat melalui facebook , kegagalan paru2 beliau berfungsi.. Menyebabkan beliau dimasukkan ICU putrajaya dan telah menghembus nafas terakhir..

walaupun saya tak kenal sangat dengan arwah tapi saya penah berbalas shoubox.. Dan blog arwah sangat unikk berbeza dengan blog yang lain.. Mempunyai pengisian sendiri..

Semoga arwah di tempatkan dikalangan orang2 yang beriman.. Amin.

Al-fatihah.

Harimau mati meninggalkan belang manusia mati meninggalkan nama.

P/s tak dpat nak link ke blog arwah, sbb sy buat entri ni guna hp.

9 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

eMMe said... [Reply to comment]

Tasya, same2 kite sedekahkan AlFatihah~ akak tak tau pasal blog ni...tadi baru tgk, aa'ah blog dia unik...moga Arwah ditempatkan di kalangan org2 beriman...

CiK HaNi LaLaLa said... [Reply to comment]

darling...[tetibe je panggil darling..hehe~]
innalillahi wainnailaihiraji'un...
betul ke berita ni?
saya memang suka baca blog dia..
tapi mcm tak percaya je...
betul ke ni? (-______-)

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@eMMe
amin.

ya kak, blog dia mmg unik.

Aidanatasya said... [Reply to comment]

@Ellen
kak ellen , tima kasih sbb dtg komen :)

dr.fatin.to.be~ said... [Reply to comment]

innalillah... semoga dia dtempatkan dlm kalangan org beriman.

tehr said... [Reply to comment]

semoga roh beliau dicucuri rahmatNYA

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.