MummyNemo [dot] com

Tuesday, April 19, 2011

Jadi Bloglist, Folow dan Menang

Assalamualaikum... Salam 1 Malaysia, semoga dalam keadaan ceria semuanya... sabtu ni, tak pi mana2 pun.. kat umah je... releks kan diri, sambil layan update2 blog :)

sebenarnya saya nak cari bloglist yang sudi nak jadi bloglist saya.., tp tula blog saya tak popular maybe ramai yg x nak kot hehehe.... tp takpela sy try jgk mana la tawkan ade yg nak :)

Saya nak cari 20 blog Perempuan dan 10 lelaki untuk di masukkan dalm bloglist saya....terbuka buat semuanya.. siapa nak join, ikut syarat2 dibawah nie...


1. Letak Banner Kat atas pastu link kat blog saya.

2. Buat satu entri yang simple je & Tajuk dia " SAYA NAK JADI BLOGLIST SIMANIS-CADBURYLADY" tinggalkan link anda kat bawah entri ni.

3. Tag kawan2 seberapa banyak yg korang nak.

4. Dan Folower Saya :)

5. Pastu saya akan buat cabutan bertuah, ada hadiah menanti so tunggu apa lagi JOIN  la... :)

Hanya seorang je yang bertuah...


Sample hadiah.. tp sy berhak menukar hadiah...

For Men's
For Girl's



Tarikh Tutup sehingga 30 June 2011.





92 KOMEN YANG SAYA TERIMA:

Jasmin Ibrahim said... [Reply to comment]

DONE!!! sy nk adiah tu bleh??? rasa2nya sy org 1st kot kn?? hehe...bg kt sy plishhhhh
http://rahsiakamijgk.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

g.e.w.l.s.t.u.d.e.n.t said... [Reply to comment]

sudah join....mekasih sbb jemput...hehehe....

http://farahchentakamo.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

::CIK LYNN:: said... [Reply to comment]

salam...
cik lynn join...

http://lynnlinda.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

apek poyo said... [Reply to comment]

http://woghihden.blogspot.com

hah..dah buh dah..kalau tak dpt gak tak tau lah..eekekek

:anys: said... [Reply to comment]

wahh !! nak la ralph lauren , mintak2 bertuah !!


http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

fyra said... [Reply to comment]

nak join jugekkk

http://fyra-yousayaku.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

m y z . z i e m a said... [Reply to comment]

saya join :)

http://myzziema.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

United Minds said... [Reply to comment]

nak cuba plak....

http://badsocks.blogspot.com/2011/04/jadi-bloglist-folow-dan-menang.html

United Minds said... [Reply to comment]

http://badsocks.blogspot.com/2011/04/jadi-bloglist-folow-dan-menang.html

" UNITED MINDS NAK JADI BLOGLIST SIMANIS-CADBURYLADY"

boleh le kot.....

Ekha Miranda said... [Reply to comment]

ekha join gak..:)

http://mokadek.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

Kepri Online said... [Reply to comment]

Singgah di sini..nice to meet u..

Miss Dill said... [Reply to comment]

salam. saye menyelit. thanks sbb jemput.

http://akudantv.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

Miss Dill^^

syieda said... [Reply to comment]

okay syieda joint.. hope lucky..^_^

http://shuhaida313.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

Sis Aieda said... [Reply to comment]

JOIN ;)

http://aiedasyid.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

YanaMIB said... [Reply to comment]

wow hadiah tu sgt menarik..ehehh..insyaAllah sy join ye =)

gadis are you said... [Reply to comment]

nk join jg..:)

http://wahyuningsihismail.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

shafmechy said... [Reply to comment]

sy pun mahu join leh

http://shafmechy.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

FizA said... [Reply to comment]

Fiza dah join! ^_^

http://akupunyacita.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

::Mastura:Zakaria:: said... [Reply to comment]

join jugakla...

http://masturazakaria.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

Nini D.. said... [Reply to comment]

join!

http://sparklemaneh.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

Liey Yatiey said... [Reply to comment]

okay , dah join ! ;D

http://sallyyatiey.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

alyia farzana said... [Reply to comment]

join !
http://alyiafarzana.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

Cik Purple said... [Reply to comment]

yuhuu~~ sy join yer..
http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

kwn2 meh la singgah kt belog sy plak..^^

Salim Harmanain said... [Reply to comment]

dah join.. :)

http://salimharmanain.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

Firdaus Kasim said... [Reply to comment]

kak, sy dah join:)

http://www.firdauskasim.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

Arol Mubin said... [Reply to comment]

Arol jarang join bloglist, tapi Arol berminat nak join bloglist nie !! :)

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

TYNTHA LANA said... [Reply to comment]

mekaseyh jmpt lana cik cdbury ^__^ really enjoy n appreciate it.

http://lianapm.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

yg len2, jmpt la jenjalan kt blog lana ^__^

KakNeng said... [Reply to comment]

join juger...

http://nanny-stuff.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

nennazrin nour said... [Reply to comment]

sayer dah juin ,
folo me back oke
=)

http://missazrininiey.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

decrewz said... [Reply to comment]

Salam.. Mana satu tarikh tutup yang sebenarnya? 30 aoril atau 30 June?

Efipurpleshine said... [Reply to comment]

efi join..

http://efipurpleshine.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

msredcheesecake said... [Reply to comment]

hi cik aida,

http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

decrewz said... [Reply to comment]

Dah join.. :)
http://www.decrewz.com/saya-nak-jadi-bloglist-simanis-cadburlady/

Norhayati Rostam said... [Reply to comment]

Join juga.Sempat ke?

http://cahayamylife.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

kenshiro said... [Reply to comment]

saya mau DUnHill itu!!!


http://kerabatkenshiro.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

Chegu Zubir said... [Reply to comment]

saya dah join
http://zubir5588.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

kambeng.karbonat said... [Reply to comment]

kk dah join. :D

http://kambengkarbonat.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

waN Mohd Salim said... [Reply to comment]

http://www.penulissenja.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

join sini and follow ..

kalau bermase sudi La join bloglist saye

Gen2Merah said... [Reply to comment]

pergghh, lumayannya.. nanti saya join list ni ya... lepas waktu keja ada masa saya wat.. Tungguuuu.. saya nak Dunhill tu yaa.. hehe

MaiRa QuEeN said... [Reply to comment]

http://ctqueen.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html
join...

MaiRa QuEeN said... [Reply to comment]

http://ctqueen.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html
join

Mohd Firdaus B Mohd Yasin said... [Reply to comment]

sy dah join...:-)

http://dausinstep.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

aizamia3 said... [Reply to comment]

moga termasuk dalam senarai..

http://aizamia3.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

eMMe said... [Reply to comment]

kak eMMe, tak nak lepaskan peluang utk join:

http://sweetcaramelinicecream.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

hope akak ade luck! hehehe..nak perfummm aaa...hehehe...

Fatin Nadiah said... [Reply to comment]

dah join

http://fatinnadiah24.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

azzah said... [Reply to comment]

nak join jugak http://sayurlemak.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

Zahidah Rustan said... [Reply to comment]

ASSALAMUALAIKUM SIS ,
IM JOINED !

NAME : Zahidah Rustan :)
LINK : http://strawberrycoklatz.blogspot.com/2011/04/saye-nak-jadi-bloglist-simaniscadbury.html

... said... [Reply to comment]

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

saya join~

dah follow dulu2 =)

cik bAtu said... [Reply to comment]

CB join jugak...
gimme for befday present plizzz....huhu

http://duniakubukanduniemu.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

Jiwa Lara said... [Reply to comment]

join sekaki

http://jiwalaraworld.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

azshleen said... [Reply to comment]

dah join :))
http://akudeadankamu.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html?zx=270640c3fb86fc0d

azshleen said... [Reply to comment]

http://akudeadankamu.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html?zx=270640c3fb86fc0d

dah joinn :)

Mimie said... [Reply to comment]

dah join

http://pinkummi.blogspot.com/2011/04/jadi-bloglist-folow-dan-menang.html

Cik Khairyyna :) said... [Reply to comment]

salam. cik khairyyna join jugak :)

http://cikperawan.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

shikano said... [Reply to comment]

http://duniakita00.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

saya mau join! thanx!

~~su manje~~~ said... [Reply to comment]

salam...sis..
su singgah buat pertama kalinya disini...maaf tulis kt sini je....
salam kenal dari Sumanje

nor nadirah azizuddin said... [Reply to comment]

i join~

http://nadirahazizuddin.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

cempakakuning said... [Reply to comment]

CK dah join.
Id follower-cempaka kuning

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

Miss A said... [Reply to comment]

Assalamualaikum,Miss A join ya?

http://addictedwithdots.blogspot.com/2011/04/miss-join-saya-nak-jadi-bloglist.html

nor nadirah azizuddin said... [Reply to comment]

da join

http://nadirahazizuddin.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

Siti nAdiA (NaSz) said... [Reply to comment]

salam..sy nak join n dah join..=)
meh jemput dtg..
http://miszrockers.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

Siti nAdiA (NaSz) said... [Reply to comment]

salam..sy nak join..n dah join..hehe..
meh2 jemput2 dtg..=)
http://miszrockers.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

❦ a.y.u ❦ said... [Reply to comment]

sy join ::

http://carinoyuyu.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis-cadburry.html

mrS pinu said... [Reply to comment]

saye nak join jugak...hohoohh

http://mrspinu.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

♥Princess Delliza♥ said... [Reply to comment]

salam perkenalan..princess da join...

http://princessdelliza.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

hunny zariq said... [Reply to comment]

salam kak aida natasya (nama penuh tu sy panggil)hehe =)
sy nak join bloglist akak ya..saya dah follow akak.. and saya nak join contest jugak.
ini link entry nya :

http://hunnyzariq.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

TQ =)

♥CHaRa♥ said... [Reply to comment]

nak join jugak..

http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

Telaga Putih said... [Reply to comment]

yeay!! sy join!!!

http://telagaputihworks.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

Jieha kriesha said... [Reply to comment]

sye nk join jgk hehe :D



http://winkforpinkypurple.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

Wanzi said... [Reply to comment]

singgah nak sahut cabaran sini...

http://www.wanda2u.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

Princess Airin said... [Reply to comment]

Salam..Saya Join!!
http://sweetbabyprincessairin-sweetbabyairin.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

josrevalution said... [Reply to comment]

salam kenai..opss..rasenye..permintaan jadi bloglist dah penuh..huhu..tapi x pe..tetap folo u blog..n pls folo back yer simanis...hehe..n kalo x keberatan..silalah join my bloglist..sy suka bloglistkan member2..sebab sy suka blogwalking..huhu...
10 lagu top masa kini part 3

Nurul Alyaa said... [Reply to comment]

join.. =)
http://nurulcomeygurl93.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

mOhD hAfiz said... [Reply to comment]

nk join..harap2 dapat minyak wangi polo tu...my fevret sgt...huhu

http://taugehberasap.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

Azmie said... [Reply to comment]

salam =) sempat lagi x nk jOin..??
jOin je la.. haha~~

http://azmihamdan.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

Allec said... [Reply to comment]

http://lovegiftsforher.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

id follow : anas.bella

Cute MuM said... [Reply to comment]

Cute Mum join..

http://mamiuyun.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

TQ

Isteri @ Ibu Cute said... [Reply to comment]

Salam kenal...

Akak tak join cuma follow kamu

http://hairuliza-anakku.blogsport.com/

.r0s. said... [Reply to comment]

salam..
r0s h0in

ID : .r0s.
Link : http://akucontestga.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

jemput j0in lucky draw r0s..
http://akucontestga.blogspot.com/2011/05/are-u-lucky-enough.html

thanks :)

Lingkar Skater said... [Reply to comment]

nice :D
http://skaterfm.blogspot.com/2011/05/kapitalisme-dan-etika-jurnalistik.html

vinaria said... [Reply to comment]

:) :) :)
nice blog.. :) visit~follow~comment my blog http://colourfulvin.blogspot.com .. enjoy!

♥♥azatiesayang ♥♥ said... [Reply to comment]

Salam..dah join!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/05/jadi-bloglist-folow-dan-menang.html

Post a Comment

Terima kasih Dengan Komen Anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Apesal erkk??

 
Copyright © Simanis Cadburylady. All Rights Reserved.
Blogger Template designed by Simanis-Cadburylady.